Biga'da kaza: 2 ölü 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bigada kaza: 2 ölü 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 22:22

ÇANAKKALE’nin Biga İlçesi’nde eşya taşınan kamyonun, önünde seyreden asfalt yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bugün saat 15.40 sıralarında Biga- Çanakkale Karayolu’nun Dışbudak Köyü Mevkii’nde meydana geldi. 39 yaşındaki Ali Çeneli yönetimindeki 17 kamyon, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak virajı alamayıp önünde giden Karayolları’na ait 43 yaşındaki Fevzi Tezcan’ın kullandığı kamyona çarptı. Kasasında ev eşyası taşıyan kamyonun sürücüsü Ali Çeneli ile beraberindeki 27 yaşındaki Cihan Öztürk araçta sıkışarak olay yerinde can verdi.

Kurmarma ekipleri yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonucu sıkışan cesetleri kamyondan çıkarabildi. Durumu öğrenerek kaza yerine gelen Çeneli ve Öztürk’ün iş arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Cesetler, daha sonra cenaze aracıyla Lapseki Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Diğer yandan, Çanakkale- Biga karayolunda süren çalışmalar için asfalt taşıyan kamyonun sürücüsü Fevzi Tezcan ile beraberindeki işçiler, Remzi Özcan, İsmet Kanlıbıçak ve Cahit Kaya da kaza sonucu hafif şekilde yaralandı. Lapseki ve Biga devlet hastanelerinde tedavileri yapılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!