Biber gazlı İranlı gaspçılar

Güncelleme Tarihi:

Biber gazlı İranlı gaspçılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 11:06

ADANA’da, İranlı 25 yaşındaki Sebahattin Sultani Tebrizi ile 31 yaşındaki Pouyn İzadi Koşkani, giyim mağazasında tezgahtar 21 yaşındaki Medine B.’ye biber gazı sıkarak, çantasını gasp ettikleri iddiasıyla yakalandı.

Olay, geçen 4 Ocak’da, merkez Yüreğir İlçesi’nde meydana geldi. Bir mağazada tezgartar Medine B., akşam iş çıkışı evine giderken, iş merkezinin karşısındaki parka geldiğinde 2 kişinin biber gazlı saldırısına uğradı. Çantasını vermemek için direnen genç kızı bir süre yerde sürükleyen iki kişi, içerisinde 50 TL, cep telefonu, banka kartları ile özel eşyalar bulunan çantayı alarak kaçtı.

Medine B.’nin imdat çığlıklarına koşan çevredekilerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, İranlı şüphelileri, kısa süre sonra çantayla birlikte yakaladı. Suçlarını itiraf eden şüpheliler, sigara almak için gasp yaptıklarını söyledi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biber gazını sıkıp çantayı aldığı ileri sürülen Pouyn İzadi Koşkaki tutuklandı, Sebahattin Sultani Tebrizi ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!