Beyonce ve Jay Z'nin kızı Blue Ivy için kampanya

Güncelleme Tarihi:

Beyonce ve Jay Znin kızı Blue Ivy için kampanya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2014 12:02

Ünlü şarkıcı Beyonce ve Jay Z’nin 2 yaşındaki kızları Blue Ivy’nin saçlarını taraması için internette bir kampanya başlatıldı.

Haberin Devamı

Change.org isimli internet sitesindeki imza kampanyasına şimdiden 3 bin 601 kişi katıldı.

Kampanyayı başlatan Jasmine Toliver neden böyle bir işe giriştiğini “Saç bakımının önemini anlayan bir kadın olarak küçük bir çocuğun saçlarındaki nem eksikliği nedeniyle acı çekmesini izlemek beni üzüyor. Blu Ivy’nin ebeveynleri Sean Carter yani Jay Z ve Beyonce kızlarının saçını yapma konusundaki girişimleri bir çok kez başarısız oldu. Bu problem öylesine gelişti ki şimdi küçük kızın rastaları var. Lütfen sesimizi duyuralım ve Blue Ivy’nin saçlarına doğru düzgün bakıldığından emin olalım” diyerek açıkladı.

Kampanyaya katılanlar da internet sitesine yorumlarını bıraktı. İmzacılardan bir tanesi “Bu kampanyayı destekliyorum çünkü annesi saçını yaptırmak için binlerce dolar harcayan hiç bir çocuk hayatını bir koyun gibi görünerek geçirmemeli” yazdı.

Haberin Devamı

Ancak sitede kampanyayı eleştiren yorumlar da yer alıyor. Bazı kullanıcılar “Şaka bile olsa böyle bir kampanyanın büyük bir zaman kaybı ve utanç” olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!