Beyoğlu'nda trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlunda trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 10:35

Beyoğlu'nda, maddi hasarlı trafik kazası sonrası bir kamyonun çarptığı otomobillerdeki 2 kişi öldü, biri ağır 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Çağlayan yönüne giden Volkan Alçevre'nin (21) kullandığı 34 TJ 1942 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu E-5 Karayolu'nun Haliç Köprüsü çıkışında yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Burak Onur idaresindeki 34 BN 9009 plakalı otomobil de duramayarak Alçevre'nin kullandığı araca arkadan vurdu.

Her iki araçta maddi hasara yol açan kazanın ardından Onur'un kullandığı otomobilden inen Kadir Tepe (43) ile sürücü Volkan Alçevre olay yerine trafik ekibi çağırarak aralarında konuşmaya başladı.

Bu sırada, aynı yönde giden Süleyman Özoğlu'nun kullandığı 34 FLS 27 plakalı kamyon, yol kenarında bekleyen bu otomobiller ile Tepe ve Alçevre'ye çarptı.

Kazada Volkan Alçevre ve Kadir Tepe olay yerinde hayatını kaybetti. Alçevre'nin kullandığı araçta bekleyen Ahmet Mangal, Muhammet Mangal, Ufuk Aykın, Bilgin Gürsel ve Cem Aytar ile diğer otomobildeki İsmail Yıldırım yaralandı.

Haberin Devamı

Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Ahmet Mangal'ın sağlık durumunun ağır, diğerlerinin ise iyi olduğu öğrenildi.

Volkan Alçevre ve Kadir Tepe'nin cenazeleri bir polis aracına konularak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kamyon sürücüsü Süleyman Özoğlu ise kazanın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Kazada ölen Volkan Alçevre'nin askerden ailesinin yanına izne geldiği, özel bir şirkette çalışan Tepe'nin ise kazadan önce uçakla Almanya'dan döndüğü ve arkadaşları Burak Onur ile kazada hafif yaralanan İsmail Yıldırım tarafından bir otomobille Atatürk Havalimanı'ndan alındığı öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!