BeyoÄŸlu'nda otel penceresinden sahte dolar atan turist gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 17, 2022 10:48

Beyoğlu'nda kaldığı otel odasının penceresinden sokağa sahte dolar atan yabancı uyruklu turist gözaltına alındı. Turist hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek', 'Parada sahtecilik' suçlarından işlem yapıldı.

Haberin Devamı

İstanbul’da bir şahıs, kaldığı bir oteldeki odasının penceresinden yola çok sayıda dolar saçtı. O anları kaydettiren şahıs bir de sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Beyoğlunda otel penceresinden sahte dolar atan turist gözaltına alındı

OTEL ODASINDAN YOLA DOLAR SAÇIP PAYLAŞTI

Şahsın sosyal medya hesabını incelemeye alan polis ekipleri, Türk lirası, dolar ve avro ile çok sayıda görüntü paylaştığını tespit etti. Bunun üzerine çalışmaları derinleştiren Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahsın Cihangir Sıraselviler Caddesi üzerinde bir otelde kaldığını belirledi.

Beyoğlunda otel penceresinden sahte dolar atan turist gözaltına alındı

Haberin Devamı

BEYOÄžLU ASAYÄ°Åž EKÄ°PLERÄ° ÅžAHSI YAKALADI

Otele basın düzenleyen polis, Filistin asıllı İsrail vatandaşı Mohamad Abu G.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın odasında yapılan aramalarda 12 adet sahte 100 dolar ele geçirildi.

Mohamad Abu G. hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek', 'Parada sahtecilik' suçlarından iÅŸlem yapıldı. Mohamad Abu G. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.Â

Beyoğlunda otel penceresinden sahte dolar atan turist gözaltına alındı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!