Beyinleri yemek, penisleri çorba oldu

Güncelleme Tarihi:

Beyinleri yemek, penisleri çorba oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 12:29

Papua Yeni Gine’de büyücülük yaptıkları iddia edilen yedi 'şifacı'yı öldürüp yiyen 29 kişi tutuklandı. Tutukluların, bir yamyamlık tarikatının üyesi oldukları sanılıyor.

Haberin Devamı

Madang Polis Şefi Anthony Wagambie, tarikat üyelerinin kurbanlarının beyinlerini çiğ çiğ yediklerini, penislerinden de çorba yaptıklarını söyledi. Wagambie, AP Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Yanlış bir şey yaptıklarını düşünmüyorlar ve yaptıkları şeyi açıkça itiraf ediyorlar” dedi.

Balta girmemiş ormanlarda yaşayan şüphelilerin iddiasına göre, öldürülen kişiler yaptıkları büyü karşılığında yoksul köylüleri kendileriyle cinsel ilişkiye girmeye zorluyordu.

Köylüler, 'şifacı'ların organlarını yiyerek onun sahibi olduğunu düşündükleri doğa üstü güçleri de kontrol altına almayı umuyorlarmış.

Bunun yaygın bir durum olduğunu söyleyen Wagambie, ülkenin kuzeydoğusundaki ormanlık alanda insan eti yiyen yaklaşık 700 ile bin kişilik bir tarikatın bulunduğunu söyledi. The National Gazetesi’ne göre, şüpheliler salı günü Madang’ta mahkeme önüne çıktı. Suçlular, kasten adam öldürmekle suçlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!