Beyaz Saray'da fantezi sancısı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Sarayda fantezi sancısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2001 00:00

Haberin Devamı

Beyaz Saray'a taşınmaya hazırlanan yeni ABD Başkanı George W. Bush'un adı, sık sık seksi yıldız Bo Derek ile birlikte anılacağa anlaşılıyor. Bush'un ‘‘Bo Derek benim fantezim’’ diye açıklamasının ardından ikilinin bir at yarışı sırasında çekilmiş samimi fotoğrafları basına yansıdı. Laura Bush, Bo Derek'i eşinden uzak durması konusunda uyarırken Bush, seksi yıldızı Beyaz Saray'da kalmaya davet ederek söylentileri körükledi.

Tarih Mayıs 2000. Yer Kentucky'deki bir hipodrom. 54 yaşındaki başkan adayı George W. Bush, elini 44 yaşındaki seksi yıldız Bo Derek'in omuzuna koymuş. Belki masum bir dokunuş. Çünkü eski ABD başkanlarından baba Bush'un da seksi yıldızla çekilmiş böyle bir fotoğrafı var. Ancak Bo Derek'in olgun ve nüfuzlu erkekler üzerindeki etkisini bilenlerin aklına, ister istemez, Başkan Bill Clinton ile Monica Lewinsky arasında yaşanan uygunsuz ilişki geliyor. Çünkü Monica skandalı da kalabalığın içinde masum bir kucaklaşmayla başlamış, sonra Oval Ofis'te oral seksle devam etmişti.

Bo Derek, ıslanmış şeffaf gömleğiyle denizden çıkarken çekilmiş seksi görüntüleriyle hafızalara yer etmiş bir yıldız. Bo Derek, henüz 16 yaşındayken kendinden 30 yaş büyük olan yönetmen John Derek'in başını döndürdü. Ünlü yönetmen, Bo'nun uğruna, yine çok seksi ve popülen bir yıldız olan eşi Linda Evans'tan boşanmıştı. John Derek'in çektiği ‘‘Bolero’’ ve ‘‘On’’ gibi filmlerde yer alan erotik görüntüleriyle Bo Derek pek çok erkeğin fantazilerini süsledi.

George W. Bush da geçtiğimiz günlerde Amerikan Globe Dergisi'ne yaptığı açıklamada, ‘‘Bo benim fantazim, pin-up kraliçem. Laura ise benim için sağlam bir kayalıktır’’ dedi. Ve Bush, Beyaz Saray'a davet edeceği ünlülerin başında Bo Derek'in bulunduğunu, yıldızın ünlü Lincoln Odası'nda kalabileceğini belirtti.

Ancak tüm bu söylentilerden, samimi pozlardan rahatsız olan biri var: Müstakbel first lady 54 yaşındaki Laura Bush. Geçtiğimiz günlerde Laura Bush'un bizzat Bo Derek'i arayarak skandal istemediği konusunda kibar bir dille uyardığı basında yer aldı.

Bütün desteğini W. Bush’a verdi

Bo Derek, 1980'li yılların başında ‘‘Bolero’’ ve ‘‘On’’ gibi erotik filmlerde cömertçe sergilediği kusursuz fiziğiyle dünyadaki pek çok erkeğin hayallerini süsledi. Ünlü yıldızın milyonlarca hayranı vardı. Genç yaşta kendisini keşfeden ünlü yönetmen John Derek'le evlendi ve beyazperdeden sessizce çekildi. Karizmatik, nüfuzlu ve zengin erkeklere hayranlığı bilinen Bo Derek, başkanlık seçimleri sırasında George W. Bush'u destekleyen az sayıdaki Hollywood ünlüsünden biriydi. Hollywood’un büyük çoğunluğu Al Gore'a destek verdi.

Erkeklerle ilgili her şeyi aygırlardan öğrendim

İki yıl önce John Derek'in ölümünden sonra yeniden piyasaya çıkan Bo Derek'in adı, bir ara medya dünyasının dev ismi Ted Turner ile anıldı. Turner-Jane Fonda evliliğinin seksi yıldız Bo Derek yüzünden bittiği bile iddia edildi. Ayrıca Bo Derek, ABD'de ünlü bir marka gibi. O nedenle George W. Bush'un kendisini reklam amaçlı da kullanıyor olabileceği söyleniyor.

Yıllarca eşiyle birlikte çiftlikte yaşayan ve atlara olan düşkünlüğüyle tanınan Bo Derek, yaz aylarında bir otobiyografi yayınlamaya hazırlanıyor. Şimdilik kitabın sadece adı belli: ‘‘Erkeklerle İlgili Herşeyi Aygırlardan Öğrendim.’’ Belki Bo Derek, kitabının bir kopyasını Bush'a hediye eder. Sonuçta ikisinin ortak alanlarından birinin atlar olduğunu biliyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!