Beyaz Saray’daki seks partisinde kimler vardı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Saray’daki seks partisinde kimler vardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton ile Monica Lewinsky arasındaki seks ilişkisini ortaya çıkaran İnternet gazetecisi Matt Drudge yeni bir skandal haberi daha patlattı: ‘‘Milenyum gecesinde grup seks; Hem de Beyaz Saray'da.’’

YİRMİBİRINCİ Yüzyıla, taptaze el değmemiş bir seks skandalıyla giren Washington, Beyaz Saray'daki üçlü seks partisinin dedikodularıyla çalkalanıyor.

İnternet'teki Drudge Report sitesinde yer alan özel habere göre, Başkan'ı korumakla görevli Gizli Servis ajanlarından biri yılbaşı gecesi Gül Bahçesi'ne bakan banyolardan birine girdiğinde konuklardan üçünü grup seks yaparken buldu.

Kimliğini gizli tutan Gizli Servis ajanı, ‘‘Evet yılbaşı gecesi olduğunu ve insanların eğlenmek istediğini anlıyorum ama, çok fena şok geçirdim. Odaya girdiğimde üç kişi seks eylemi halindeydi. Utanç duydum ve ne yapacağımı bilemedim’’ dedi.

Başkan Bill Clinton, eşi Hillary ve kızı Chelsea ile Lincoln Anıtı'ndaki kalabalık milenyum gösterilerine katılan konuklar sonra hep birlikte Beyaz Saray'daki eğlenceye gitmişlerdi.

ORtadan sıvıştılar

Aralarında politika, medya ve eğlence dünyasından çok sayıda ünlünün bulunduğu davetliler, müziğin giderek hızlanan ritmine ayak uydurarak dans ederken, ortalıktan sıvışan küçük grup kimsenin dikkatini çekmedi.

Üç kişiden oluşan bu grup Gül Bahçesi'ne bakan banyolardan birine kapağı attı. Şehvetin dozu giderek tırmanırken, hiç beklenmedik bir şey oldu. Beyaz Saray'daki rutin kontrol görevine çıkan Gizli Servis ajanlarından biri odaya dalıverdi. İki taraf da şok geçirdi. Üç kişilik grup içinde tanıdığı biri olduğunu gören ajan kapıyı çekti ve gitti.

Ajan, daha sonra Drudge Report'a yaptığı açıklamada şöyle diyordu: ‘‘Tanıdığım biri vardı ama, durumu rapor etmedim. Çünkü işimi ve emekliliğimi kaybedebilirdim. Beş yıldır Beyaz Saray'da çalışıyorum.’’

ARTIK ALIŞTILAR

Gizli Servis ajanının şu sözü ise hayli ilginçti: ‘‘Beyaz Saray'da bu tür davranışlar beni çok rahatsız ediyor.’’ Gerçekten de bu Beyaz Saray'daki ilk seks skandalı değil. Clinton'ın Monica ile yaşadığı seks serüveni bir yana, personel arasında da hayli ateşli seks fantezileri yaşandığı iddia edilmişti.

FBI ajanı Gary Adrich, üç yıl önce benzer iddialarda bulunmuştu. Aldrich, Clinton danışmanlarının spor odalarında ve duşlarda seks yaptıklarını öne sürmüştü.

Gary Aldrich, ‘‘Bir odada seks yapıldığı için, Beyaz Saray marangozları onarım işini bile vaktinde tamamlayamadı’’ demişti.

Kasım CİNDEMİR

OLAĞAN ŞÜPHELİLER

BEYAZ Saray'daki seks partisini bilmeden basan Gizli Servis ajanı, üç kişilik grup içinde kimi tanıdığını Drudge Report'a açıkladı, ancak gizli kalması kaydıyla. Yani bu kişinin adı Matt Drudge tarafından biliniyor. Ancak bu isim açıklanmadığı için sonsuz sayıda spekülasyon üretiliyor. Davetli listesine bakınca şu spekülatif isimler çıkıyor ortaya:

Baş şüpheli Jack NIcholson

Yeni milenyumu karşılama partisine davet edilenler arasında Hollywood'un en zampara erkeklerinden sayılan Jack Nicholson da bulunuyordu. Nicholson'ın her türlü cinsel fanteziye açık tam bir kadın fatihi olduğunu bilenler, ‘‘üçlü sekste kim vardı?’’ bahsinde Nicholson'a banko oynuyorlar. ‘‘O vahşi çekiciliğiyle Jack'in yapmayacağı şey yoktur. Beyaz Saray'da grup seks de rahatlıkla Jack'in fantezisi olabilir’’ diyorlar.

LIz Taylor KIRBAÇLAMIŞ OLABİLİR

Gençlik yıllarını çok çapkın, çok fırtınalı geçiren Elizabeth Taylor, zaman içinde duruldu. Özellikle AIDS'le mücadele alanında yaptığı çalışmalar sayesinde çok saygın bir isim haline geldi. Ancak bir grup bahisçi Liz'deki hafif soğuk bakışlarla son yıllardaki değişimin sadece dış görüntü olduğunu, ünlü yıldızın içinde yanan ateş nedeniyle seks fantezilerine yatkın olduğunu düşünüyor. ‘‘Liz deri korseler içinde rahatlıkla erkekleri kamçılayabilir’’ diyenler de var.

WIll SmIth MUHTEMEL KATILIMCI

Şarkıcı ve aktör Will Smith son günlerin en gözde isimlerinden. Wild Wild West filmindeki başarısı ve MTV müzik ödülü almasından sonra süksesi daha da artan Smith kadınlar tarafından çok seksi bulunuyor. Hatta şu anda Amerika'nın ‘‘en seksi siyah erkeği olduğu’’ bile söyleniyor. İşte Will Smith de seksapeli nedeniyle muhtemel ‘‘katılımcılardan’’ biri olarak görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!