Beşiktaş Başkanı Demirören rahatsızlandı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Başkanı Demirören rahatsızlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2006 16:30

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, rahatsızlanarak Beşiktaş Olağan Genel Kurulu'nu terk etti.

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, kulüp başkanı Yıldırım Demirören, belinden rahatsızlandı.
Kongre Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar, yaptığı açıklamada, Demirören'in bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle doktor nezaretinde dinlendiğini ve oturacak durumda olmadığını belirterek, bu nedenle başkanın üyelerden kendisini mazur görmelerini ve özür dilediğini açıkladı.
Başkan Demirören'e müdahaleyi yapan Prof. Dr. Yunus Aydın ise Demirören'in yorgunluk, stres ve ters bir hareketten dolayı sırtındaki adalelerinde spazm oluştuğunu söyledi.
Aydın, Demirören'in daha önce ameliyatı gerektirmeyen bel fıtığı bulunduğunu ifade ederek, “Küçük bel fıtıkları vardı. Yorgunlukla birlikte sırtında ileri derecede spazm oluştu. Kendisine iğne yaptık, istirahata ihtiyacı var. Evinde dinlenmesini istedik. Kendisi herhalde görev bilinciyle burada kalmak ve konuşmak istedi” şeklinde konuştu.
Yunus Aydın, basın mensuplarının “Ambulansı gördük bu nedenle geldik” demesi üzerine, “Tedbir amaçlı getirdik. Yürüyemezse sedyeyle götüreceğiz” dedi
Bu arada, iğne olduktan sonra bir süre dinlenen Demirören, daha sonra salondaki yerini aldı, ancak belindeki ağrıların artması üzerine iki kişinin yardımıyla salondan ayrıldı. Bu sırada üyeler, başkan Demirören'i alkışladı.

-TARTIŞMALAR-

Kongrede üyelerin konuşmaları sırasında zaman zaman tartışmalar oldu.
Kongre üyesi ve gazeteci Tuğrul Yenidoğan'ın konuşması sırasında salonda tartışmalar yaşandı.
Bir grup Yenidoğan'ı protesto ederken, başka bir grup ise alkışladı. Kongre Divan Kurulu Başkanı Ali Rıza Dizdar, uyarıda bulunarak, üyelerin sakinleşmesini sağladı. Kongre üyelerinden Aydoğan Cevahir, Yenidoğan'a “Adam gibi program yap. Birilerini karalayarak program yapılmaz” dedi.
Bazı kongre üyeleri ise yönetimi eleştirdikten sonra, ibra konusunda “Serdar Bilgili'nin ibra edildiği yerde, bu yönetimin 10 bin kez ibra edilmesi gerekiyor” dediler.

-SEBA, TELGRAF GÖNDERDİ-

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, telgraf göndererek, kongrenin camiaya hayırlı uğurlu olmasını diledi. Telgraf okunduktan sonra, salonda uzun süre alkışlandı ve bir üye “En büyük başkan” diye bağırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!