Berrak fena dağıttı!

Güncelleme Tarihi:

Berrak fena dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 12:52

Erken geldiği dizi setinde ekibin hazır olmadığını gören Berrak Tüzünataç, sinirden ortalığı dağıttı. Güzel oyuncu masaları devirip duvarları tekmeledi.

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç / Foto Galeri

 

Dünyanın en kusursuz vücutları / Foto Galeri

 

Elveda Rumeli dizisiyle oyunculuğa adım atan Berrak Tüzünataç, saatinde başlamayan çekimlere bir türlü alışamadı. Bu yüzden de hafta başında başrolünde oynadığı “Bu Kalp Seni Unutur mu” dizisinin setinde olay çıkardı.

Vatan gazetesinin haberine göre, o gün şunlar yaşandı: Kar
yağışı nedeniyle kendisine çekimlerin erken başlayacağı söylenen Tüzünataç saat 13.00’de sette oldu. Ancak setin hazır olmadığını görünce “Ben 2 saat sonra gelirim” diyerek oradan ayrıldı. Geldiğinde ise her şeyin yine aynı olduğunu gördü. Berrak Tüzünataç 
 
Çekimlerin saat 17.00’de başlayacağını öğrenen genç oyuncu çılgına döndü. Masaları devirip bağırmaya başlayan duvarlara tekme atan Berrak Tüzünataç sinirlerine hakim olamayıp seti terk etti. Tüzünataç’ın daha önce de “Ejder Kapanı” filminin setine alkollü geldiği iddia edilmişti. Sevgilisi Nejat İşler’in de “ Kapalıçarşı”nın setine alkollü geldiği için dizinin kadrosundan çıkartıldığı öne sürülmüştü.

 

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!