Beraber miydim ki şimdi ayrılayım!

Güncelleme Tarihi:

Beraber miydim ki şimdi ayrılayım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2006 00:00

Hülya Avşar'la yakalanan Sadettin Saran'la 6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen sosyetenin ünlü ismi Aslı Küseyiroğlu, çıkan iddialar hakkında konuştu. Küseyiroğlu, "Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Sadettin Saran'la beraber miydim ki, ayrılayım" dedi.

Haberin Devamı

Sadettin Saran'la 6 yıldır aşk yaşadığı ve Saran'ın Hülya Avşar'la ilişkisinin gündeme gelmesinin ardından da, "Her erkeğin kaçamağı olabilir. Benim Sadettin'le ilişkim bu olayda yara almaz" dediği iddia edilen Aslı Küseyiroğlu, sürpriz bir açıklamada bulundu. Küseyiroğlu, Sadettin Saran'la ilişkisinin devam ettiği yolunda yazılan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını iddia ederek, Kanal 1'de yayınlanan Hey Canlı kameralarına şu açıklamayı yaptı:

/images/100/0x0/55ea3976f018fbb8f8726cae
BANA YAKIŞMAZ

"Herhangi bir şekilde böyle bir ilişki sözkonusu değil. Benim tanımam demek, bu insanla ilişkim var demek değildir ki. Benim bu konuyla bir alakam yok. Komik bir durum yani bu. Bu tip insanlarla anılmak da ne benim işime gelir ne de çevremin... Bana yakışmaz burada konuşmak. Saklanacak bir şey değil, ayıplanacak bir şey değil. Sadece tanışıklığım var, o kadar. Fakat olay bu kadardır. Beraber miydim ki ayrılayım? Böyle bir şey yok. Zaten bana da yakışmaz böyle bir ilişkinin ortasında olmak. Zaten Hülya Avşar ile birlikte olan bir adam, benimle niye birlikte olsun?"

Haberin Devamı

Beraber miydim ki şimdi ayrılayım

Sadettin Saran, önceki akşam İstanbul Kuruçeşme Divan restoranda düzenlenen davete, kızı Lal'le birlikte katıldı.

Beraber miydim ki şimdi ayrılayım

Hülya Avşar ile Sadettin Saran'ın bu görüntüleri tüm iddiaların gün yüzüne çıkmasına neden oldu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!