Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

İdealleri Antalya'da

İstanbul'u terkedip Antalya'ya taşınan tv programcısı Badegül Demirbağ, yaşamındaki yeni projeleri burada hayata geçirmeye hazırlanıyor

ANTALYA'nın yeni yüzü Badegül Demirbağ, E Tv'de yaptığı programıyla, kısa sürede tanındı. Babası medyum Keto'nun, deprem fobisi yüzünden bu kente yerleşen ve Antalyalı olan güzel televizyoncu, hayattaki yeni planlarını burada gerçekleştireceğini söylüyor.

15 yaşında kendini sosyal hayatın içinde bulan Demirbağ, turistik kente gelmeden önce, kendisine birçok vasıf kazandırdı. Bunların başında dansın geldiğini belirten 22 yaşındaki televizyon programcısı, folklor ve modern dansa meraklı.

SAYISIZ HOBİLER

Çeşme'de yapılan okullararası yarışmada ekibinin birincilik aldığını söyleyen Demirbağ, çocukluğunda, dansı eğitimden daha üstün tuttuğunu belirtiyor. Severek yaptığı hobilerin dansla sınırlı kalmadığına dikkat çeken Demirbağ, sırasıyla motosiklet tutkusu, radyo dj'liği, tv sunuculuğu, menajerlik ve organizatörlüğü birarada yürütüyor.

Bunların dışında, Antalya'ya taşınmadan önce birçok dalda kendisini geliştiridiğini açıklayan Demirbağ, Amerika'da aldığı turizm eğitimi üzerine, İstanbul ve İzmir arasında çalışan bir turizm acentesi çalıştırdığını söyledi.

Bu sezonun iyi geçeceğini anladığı an, Antalya'da da bir acente açmayı planlayan Demirbağ, bu işinde yüzlerce Arap, İtalyan ve Alman turisti Türkiye'ye taşıdı.

Antalya'ya yönelik planlarında halkla ilişkiler ya da menajerlik bürosu açmak da olduğunu belirten Demirbağ, şu an Dedikodulu Meyhane solisti Ozan'ın menajerliğini yapıyor.

Gece hayatını sevmemesine rağmen, programı için eğlence mekanlarına gitmek zorunda kalan televizyoncu, işini severek yaptığı için buna katlanıyor.

Badenur, hayatta en çok önem verdiği şeylerin başında babasının geldiğini belirtirken, sözlerine onun için bir kitap yazdığını ekliyor. 'Kızının dilinden medyum Keto' adlı bir kitap yazan Demirbağ, babasının hayatını yazıya döküyor. İçinde kendi yaşamından kesitlerin de bulunduğunu belirten Demirbağ, bunu babasına vereceği en büyük hediye olarak görüyor.

ANTİKA MERAKI

Haftasonları yaptığı bowling, buz pateni ve yüzmeyi çok sevdiğini belirten Demirbağ, yoğun bir yaşantısı olduğu için, spora fazla zaman ayıramadığından yakınıyor.

Sürekli olarak ekran karşısında olduğu için dikkatli giyinmeye özen gösteren Badegül Demirbağ, imaj maker'ının Polin Mağazası Müdürü Yeşim Doğan olduğunu belirtiyor.

İŞTE LİSTESİ

Kıyafeti : Polin

Ayakkabı : Hotiç

Parfümü : Kaşmir

Makyaj ürünü : Caroline

Gittiği eğlence mekanı : Dedikodulu Meyhane

Restoran tercihi : Yalı Balıkevi

İçki tercihi : Votka kola, Bailey's

Sevdiği sanatçı : Sertab Erener

Sevdiği aktör : Okan Bayülgen

En etkilendiği film : Ağır Roman

Son izlediği film : Altıncı his

ANNE VE BABASI ONUN HERŞEYİ

Hayatındaki en önemli varlıklar olarak ailesini gösteren Badegül Demirbağ, evin tek çocuğu. Anne ve babasıyla her alanda ve anlamda büyük bir uyum içinde olduklarını söyleyen güzel programcı, onların sevgisiyle çok mutlu olduğunu söylüyor.

BAŞARILI BİR PROGRAM YAPIMCISI

Birçok karpuzu genç yaşta iki koltuğuna sıkıştırmayı bilen Badegül, bütün uğraşlarının içinde en çok televizyonda program yapımcılığını, yani şimdi yapmakta olduğu işi seviyor. Radyodan televizyona terfi eden Badegül Demirbağ, Antalya'daki yaşantısını nerdeyse bu iş üzerine kurmuş.

Tek fark gözleri

ANTALYA'da Selen ve Selin Derli adlı ikizleri, birbirinden ayırmak çok zor. Bu zorluğu aşmak için Selen mavi, Selin ise yeşil renkli lens takmaya başladı.

Kahverengi gözlere sahip olan ikizler, hobilerinin ve zevklerinin bile birbirine paralel olduğunu söylüyor.

Anne ve babalarının da zaman zaman kendilerini ayıramadığını belirten Selen Derli, bu sorunu lens ile çözmeye çalıştıklarını belirterek, ‘‘Bizi görenler şaşırıyor. İkiz olmanın ajantajı olduğu gibi dezavantajı da var. Şimdilik bu sorunu renkli lens kullanarak çözmeyi başardık’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!