Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Güzelin solist aşkı

Sahnelerin ünlü solisti Uzay ile evli olan 1996 yılı Türkiye Üçüncü Güzeli Antalyalı Sedef Bildik'in özel yaşamı, dizilere konu olabilecek nitelikte.

ANTALYA'nın ünlü eğlence mekanı Club çapkın'ın solisti Uzay Hülagü ve biricik eşi 1996 Türkiye Üçüncü Güzeli Sedef Bildik Hülagü'nün hayattaki tercihleri, birbirleri üzerine.

Çiftin birbirleriyle tanışmasından, şimdiye kadar olan hikayeleri, dizilere konu olabilecek nitelikte. Örnek çiftin tanışıp evliliğe gitmelerini sağlayan ise, balerin olmayı hayal eden Sedef olmuş.

ANTALYA'DA TANIŞMA

Sedef Bildik, 1996 Türkiye Güzellik Yarışması'nda derece alınca, şansı da açıldı. Peşpeşe dizilerde oynamaya başlayan ve fotomodellik de yapan Sedef'in aklı, Antalya'daki Flamingo Disko'da sahne alan Uzay'da idi.

Aynı yıl arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için geldiği diskoda Uzay ile tanışma fırsatı da buldu. Tarihler flört dönemi başlangıcı olarak 10 Aralık 1996'yı gösteriyordu. İki yıl süren ilişki, 10 Mart 1998'de evlilikle noktalandı.

İŞTE LİSTESİ

Kıyafeti : Mango, Poze

Ayakkabısı : Picasso

Saati : Seiko, Titanium

Parfümü : Burberrys Classic

Kuaförü : Kuaför Ramazan

Sevdiği içki : Beyaz şarap

Gittiği eğlence mekanı : Çapkın

Sevdiği cafe : Mudo Cafe

Restoran tercihi : Soho

Sevdiği otomobil : Smart

Sevdiği aktör : Mel Gibson

Sevdiği aktrist : Meltem Cumbul

Sevdiği şarkıcı : Uzay, Sertab

Son izlediği film : Altıncı his

Sedef BİLDİK

Ajansın gözdesi

Şarkıcı Uzay, gece hayatını ve müziği severken, Sedef'in bunlara zıt oluşu evliliklerinden birşey kaybettirmedi. Uzay, geçen yıl da Antalya'nın gözde eğlence mekanı Club Çapkın'da, ortağı Aşkım'la birlikte sahne almaya başladı.

Uzay, her gece Çapkın'da ter dökerken, eşi Sedef de tonmaister'in yanında O'nu izliyor. Ünlü solist Uzay, şu sıralarda ikinci kasetinin hazırlıklarını yapıyor.

Bu kasette söz ve müziği kendisine ait 8 parça yer alıyor. Türkiye Güzeli Sedef ise, halen İstanbul'daki No Name Ajans'ta fotomodelliğe devam ediyor. Sedef, bugüne kadar 5 dizi, yarışma programı ve bir film için kamera karşısına geçti.

Fanatik rekabet

BugÜne kadar olan beraberliklerinde anlaşamadıkları tek nokta Sedef'in Fenerbahçeli, Uzay'ın ise Galatasaraylı oluşu. İkili, özellikle Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında sanki iki düşman olduklarını söylüyor.

Güzel Sedef, takımıyla ilgili bir anısını da şöyle alatıyor; ‘‘Eşim Uzay ile iki takımın şampiyonluğu konusunda iddiaya girdik ve sözleşme imzaladık. Bir gün bu sözleşmeyi yere düşürdüm. Uzay da hemen aldı ve işleme koydu. O sırada lig bitmemişti fakat Cimbom şampiyonluğu garantilemişti. Ben de o günden sonra Galatasaraylı oldum.’’

Sedef, eski takımı Kanarya'yı çok özlediğini her fırsata dile getirmeden de edemiyor.

Dizi güzeli

KATILDIĞI güzellik yarışmasında aldığı derece ile şansı açılan Sedef Bildik, ilk olarak ekranlarda yayınlanan ‘‘Böyle mi olacaktı?’’ adlı dizi ile kamera karşısına geçti.

Bu dizide Berna Laçin, Hande Ataizi gibi ünlülerle birlikte rol alan Sedef, daha sonra sırasıyla ‘‘Çiçek Taksi’’, İbrahim Erkal'ın ‘‘Canısı’’, Gülşen Bübikoğlu'nun başrol oynadığı ‘‘Affet bizi hocam’’ ve Kadir İnanır'ın ‘‘Marziye’’ dizisinde oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!