Beni Kaya hasta etti

Güncelleme Tarihi:

Beni Kaya hasta etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2007 09:56

Hülya Avşar'ın akciğer kanserine yakalanan annesi Emral Avşar eski damadı Kaya Çilingiroğlu'na çok kızgın: "Doktor bu hatalığın sigaradan önce stresten kaynaklandığını söyledi. Benim bunca üzülmeme, strese girmeme sebep Kaya Bey'dir" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE EMRAL AVŞAR'IN SON GÖRÜNTÜLERİ

Anne Avşar sözlerini şöyle sürdürdü: "Hülya'nın hiç bir suçu yok. Kaya, gözümüzün önünde başka kadınlarla yakalanıyordu. Hülya ise bunları hep yuttu. Başka hangi kadın katlanırdı ki böyle bir rezilliğe.

Eski damadına olan kızgınlığını bir türlü dizginleyemeyen anne Avşar " Kaya yüzünden dert sahibi oldum. Allah ona nur topu gibi bir çocuk verdi. Az çok güzel de bir karın var. Kazanan bir karın var. Bir yuvan var. Ne işin var kardeşim başka kadınlarla, ne işin var? Sebep nedir ya! Ha yapıyor musun, gizli yap bari hiç duyurma. Kimse duymasın görmesin. Benim kızımın mutlu olmaya hakkı yok mu?" diyerek öfkesini dile getirdi.

Vatan Gazetesi'ne konuşan Emral Avşar, Hülya Avşar'ın boşanması aşamasında hayatının en zor günlerini geçirdiğini de söyledi. Onu en çok üzen ve gözünün önünden gitmeyen görüntü ise Antalya'daki golf turnuvası sırasında Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ve Gülben Ergen'in birbirleriyle sarmaş dolaş otururken torunu Zehra'nın bir köşede öylece mahsun bir şekilde onları izlemesi olmuş. "Zehra'yı doğduğundan beri hiç öyle görmemiştim. O görüntü beni hasta etti. O gece sabaha kadar ağladım. Ağlarken çarşafları yırttım. Zehra'nın o hali beni yıktı. Zaten ertesi sabah da hastalandım. "

Haberin Devamı

Eski damadı Kaya Çilingiroğlu'nun hastalığını duyunca hastaneye ziyarete geldiğini söyeyen Emral Avşar şöyle dedi: "Gözümü açtığımda karşımda Kaya Bey vardı. Ama beni hasta eden görüntü onunla ilgili. Benim torunumun o şekilde olmasının yüzde yüz sebebi o." 

Hastalığının henüz çok başında olduğu için şanslı olduğunu söyleyen Avşar tedaivisi bittikten sonra yapacaklarını ise şöyle anlattı: "Bu günleri de atlatacağım. Tedavi bittikten sonra bütün canlı yayınlara çıkacağım. Üzülmeyeceğim. Her şeyimi torunuma vereceğim." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!