"Ben yapsam tecavüz ederdim"

Güncelleme Tarihi:

Ben yapsam tecavüz ederdim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2007 15:57

Samsun'da içeceğine ilaç koyduğu üniversite öğrencisine cinsel tacizden yargılanan sanık ilginç açıklamalarda bulundu.

Samsun'da içeceğine ilaç koyduğu üniversite öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, yaklaşık 8 ay önce Ondokuzmayıs Üniversitesinde (OMÜ) öğrenim gören S.Ö'nün (21) şikayeti üzerine taciz iddiasıyla yakalanan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İbrahim Öztaş (59) ve ona yataklık ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Leyla Ç. (21) duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada tanık olarak dinlenen tutuklu sanık Öztaş'ın ev sahibi Kudret Aşar, sanığın kendisini emekli psikiyatr; diğer sanık Leyla Ç'yi ise yeğeni olarak tanıttığını belirterek, “Evimi tuttuktan yaklaşık 10 gün sonra kira istemek için gittiğimde evde kimse yoktu. Bırakıp gitmişlerdi” dedi.

Söz alan sanık İbrahim Öztaş, cezaevinde kalp rahatsızlığı geçirdiğini ifade ederek, “Helvacının gayesi helva yapmaktır. Bu kadar genç kıza ilaç verip kendilerinden geçireceğim, sonra neden tecavüz etmeden bırakacağım. Cezaevinde kaldığım sürede ciddi sağlık problemleri geçirdim. Kalp krizi nedeniyle bir ameliyat oldum. Ben dersimi aldım. Yaptığım iş bana pahalıya patladı” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, ifadelerin ardından eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!