Ben ilk sırada niye yokum

Güncelleme Tarihi:

Ben ilk sırada niye yokum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 00:00

İlk önce Hüsnü Şenlendirici'nin adının geçmesine sinirlenen Erbil, stüdyoyu terk etti.

Haberin Devamı

"Gülben Ergen'le Sürpriz" programının ilk bölümüne konuk olacağı açıklanan Mehmet Ali Erbil, canlı yayına dakikalar kala fikir değiştirdi. Altyazılarda ilk önce Hüsnü Şenlendirici'nin adının geçmesine sinirlenen Erbil, stüdyoyu terk etti.
Bayülgen kendini yola attı
Mehmet Ali Erbil, önceki akşam ilk bölümü yayınlanan "Gülben Ergen'le Sürpriz" programına konuk olacaktı. Ancak stüdyoya kadar gelmesine rağmen, son anda yayına çıkmaktan vazgeçti. Tanıtım altyazılarda kendisinden önce diğer

Ben ilk sırada niye yokum
konuk Hüsnü Şenlendirici'nin adının geçmesine sinirlenen Erbil, hışımla orayı terk etti. Program yapımcısı Okan Bayülgen, kendisini yola atarak Erbil'in aracını durdurmak istedi. Ancak bu çabası da sonuç vermedi.
Ondan bunu hiç beklemezdim
Ünlü şovmenin otomobili üzerine sürmesi nedeniyle Bayülgen yoldan çekilmek zorunda kaldı. Sonrasında da Erbil'in yerine konuk sandalyesine kendisi oturdu. Canlı yayının ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Gülben Ergen, "Eşi Tuğba'yı ve yapımcısını aradım. Buraya gelirken aracında televizyon izlediğini, ekranda geçen alt yazıda kendi adını Hüsnü Şenlendirici'den sonra görünce programa katılmaktan vazgeçtiğini söylediler. Ondan böyle bir şey beklemezdim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!