Ben, Danny'yi sevmek için doÄŸmuÅŸum

Güncelleme Tarihi:

Ben, Dannyyi sevmek için doğmuşum
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 23, 2002 12:26

Ne bu ayın başında evlendiği Daniel Moder'ın eski eşinin 'seni de aldatır' tehditleri yıldırıyor Julia Roberts'ı, ne de çiçeği burnunda damadın annesinin onu oğluna layık görmediği söylentileri. Roberts, sonunda aradığı mutluluğu bulduğunu düşünüyor ve "Ben bu adamı sevip onun eşi olmak için doğmuşum" diyor.

Haberin Devamı

ABD televizyonlarında sabah yayınlanan Good Morning America adlı programa katılan Roberts, eşi Daniel Moder'ın bugüne kadar tanıdığı hiç bir erkeğe benzemediğini söyledi. Roberts " O müthiş bir adam. Ben bu adamı sevmek ve onun eşi olmak için doğduğumu düşünüyorum. Gelecekte herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Julia Roberts, kendisini terkederek Talisa Soto ile evlenen eski niÅŸanlısı Benjamin Bratt ile ilgili bir soru üzerine de "Mutsuzdu ve gitti. Onu mutlu edebilecek bir kadınla yaÅŸamını birleÅŸtirdi" diye konuÅŸtu.Â

Julia Roberts ile Daniel Moder, 2000 yılında Meksikalı adlı filmin çekimleri sırasında tanışıp birbirlerine aşık olmuşlardı. O dönemde evli olan Moder, Roberts ile birlikte olabilmek için eşi Vera'dan ayrıldı. Çift 4 Temmuz'da Meksika'da yapılan bir geceyarısı düğünüyle evlendi.

Haberin Devamı

Düğünün ardından tartışmalar da başladı. Daniel Moder'ın eski eşi Vera, Julia Roberts'a  "Daniel gözü dışarıda bir erkektir.Seni de aldatır" deyip onu 'koca hırsızı' olmakla suçladı. Bu arada damadın annesinin de Julia Roberst'ı benimseyemediği söylentileri ortalıkta dolaşıyor. (hello magazine)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!