Belgorod canavarı

Güncelleme Tarihi:

Belgorod canavarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2013 00:00

Sokak ortasında rastgele ateş açarak Rusya’nın Belgorod kentinde 6 kişiyi öldüren Sergey Pomazun, bizzat İçişleri Bakanı’nın yönettiği 2 bin polislik operasyonla yakalandı.

Haberin Devamı

RUSYA’nın Belgorod kentinde, geçen pazartesi günü etrafa rastgele ateş açarak 6 kişiyi öldüren Sergey Pomazun, 24 saati aşan kovalmacının ardından Ukrayna sınırı yakınında, bir yük treninde yakalandı. Belgorod’da, av malzemeleri satan bir iş yerinde ve dışarıda rastgele ateş ederek dehşet saçan 31 yaşındaki Pomazun’un iki gündür ormanda saklandığı ortaya çıktı.

“CEHENNEME ATEŞ ETTİM”

Olay yerinden lüks bir araçla kaçan, sonrasında da kayıplara karışan Pomazun’u bulmak için düzenlenen ve 2 bin polisin katıldığı operasyonu, İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev yönetti. Pomazun’un polise verdiği ilk ifadesinde, “Ben çocuklara ateş etmedim. Cehenneme doğru ateş ettim” dedi. Daha önce hırsızlık dahil 5 ayrı olaydan sabıkası bulunan Pomazun’un av malzemeleri satan mağazayı soymak için geldiği, daha sonra kontrolünü kaybettiği iddia ediliyor. Pomazun’un ömür boyu hapis istemiyle yargılanması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!