Belediye Meclis Üyesi Araz'ın darp edildiği iddiası

Güncelleme Tarihi:

Belediye Meclis Üyesi Arazın darp edildiği iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 10:50

Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İl Temsilcisi Hanifi Araz'ı darp ettiği iddia edilen zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İki gün önce Çanakkale Belediyesi önünde meydana gelen olayda, belediye önüne park ettiği otomobilinde bulunan Araz'ın yanına gelen ve henüz belirlenemeyen bir nedenle Araz'a yumruk attığı iddia edilen O.D, şikayet üzerine gözaltına alındı.

O.D, Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldı.

Hanifi Araz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine yapılan bu tür saldırıların uzun süredir devam ettiğini, gerek kamuoyu gerekse yetkililerin bu durumdan haberdar olduğunu savundu.

Konunun yargıya intikal etmesi nedeniyle fazla yorum yapamayacağını ifade eden Araz, bu saldırılar karşısında her koşulda hukuki mücadelesini sürdüreceğini bildirdi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da “Barışın kenti” olarak bilinen Çanakkale'de böyle bir olayın meydana gelmesinin hoş olmadığını söyledi.
Olayın o anda gelişen bir hadise olduğunu düşündüğünü belirten Gökhan, “Bunun planlı bir olay olmadığını düşünüyorum. Bir daha olmamasını diliyorum. Bu tür olayların bir anlık hadise olarak kalmasını ve devam etmemesini istiyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!