Belediye başkanından engelli gence doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Belediye başkanından engelli gence doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2020 11:35

AKSARAY Belediye Başkanı Evren Dinçer, kendisine sosyal medyadan ulaşan ve koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan zihinsel engelli Hami Yarayışlı'ya (15) doğum günü sürprizi yaptı.

Haberin Devamı

Büyük Bölcek Mahallesi'nde oturan zihinsel engelli Hami Yarayışlı, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'e, sosyal medya hesabından video gönderip, yaklaşan doğum günü için hediye istedi. Dinçer de Yarayışılı'nın talebini geri çevirmedi. Belediye ekipleriyle koronavirüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan Yarayışlı'ya doğum günü pastası ve hediye gönderdi. Belediye Başkanı Dinçer, cep telefonu kamerasıyla görüştüğü Yarayışlı'nın doğum gününü kutladı.

Sosyal medyadan kendisine ulaşan videoyu görünce çok duygulandığını anlatan Dinçer, "Kardeşimizi, Allah nice senelere ulaştırsın inşallah. Engelli kardeşlerimize yönelik birçok proje başlattık. İnşallah en kısa zamanda engelli yaşam merkezini Aksaray'a kavuşturacağız. Diğer zamanlarda da görüşmek üzere. Her zaman tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Hami Yarayışlı'nın annesi Münire Yarayışlı ise Başkan Dinçer'e teşekkür ederek, "Koronavirüs nedeniyle dışarıya çıkamıyoruz. Başkanımız böyle bir sürpriz yaptığı için çok sevindik. Allah tüm yöneticilerimize güç kuvvet versin" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!