Belçika’da Hadise rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Belçika’da Hadise rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2007 17:58

Haberin Devamı

‘BULUŞMA 2007’ etkinlikleri çerçevesinde Temse Wasland Expo Hallen’e davet edilen Hadise, yeni tarzı ile sevenlerinden tam puan alırken, sahne performansı ile de büyük alkış ve beğeni topladı.

İlknur’un (İKO) DJ olarak başlattığı programın ilk konuğu Gülnaz oldu. Beyaz kıyafetler içinde kendi albümünden "Sütü bozuk", "Sıra bana gelecek" ve "Bu devirde aşk mı var" adlı eserlerini seslendiren Gülnaz’dan sonra sahneye Belçika’da yaşayan sanatçı Mahir Tezerdi çıktı. Tezerdi de "İşte gidiyorum çeşmi siyahım", "Telli turnam", "Kesik çayır", "Gönlüm" adlı eserlerin yanı sıra istek eserlere yer vererek gençleri sahnede halayda buluşturdu.

/images/100/0x0/55eb429cf018fbb8f8b5aa5c

Haberin Devamı

Rus Balalayka Grubu ile Grup Aydostlar’ın da sahne almasından sonra sahneye iki dansçı arkadaşı ile Hadise çıktı. Hadise siyah bir kıyafet, yeni saç şekli ile kendisini meşhur eden İngilizce şarkısını söyledi.

Yeni kıyafetini ve tarzının beğenilip, beğenilmediğini soran Hadise aldığı olumlu cevap ile moral buldu ve hayranları ile birlikte sevilen şarkılarını söyledi. Şarkılarının ezbere okunması Hadise’yi çok mutlu etti ve küçük hayranları ile yakından ilgilendi. İki dansçı arkadaşı ile uyum içinde danslara katılarak şarkılarını söyleyen Hadise, tanıdık hayran kitlesi önünde olmaktan heyecan duyduğunu da belirtmekten geçemedi ve kendisine verilen desteğe teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!