Bela İş Başında

Güncelleme Tarihi:

Bela İş Başında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2003 15:09

Örneğini defalarca izlediğimiz, sürekli birbiriyle çatışan sakar- kuralcı polis, siyah polis-beyaz polis öykülerine eklenen yeni bir halka Bela İş Başında (National Security. Dennis Dugan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Steve Zahn ve Martin Lawrence var. Bir kaç saatliğine de olsa günlük tasalarınızdan kurtulup biraz gülmek istiyorsanız ideal bir film.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Los Angeles Polis Teşkilatı’nda eğitim görmekte olan Earl, bu denli gösteriş meraklısı olmasa, aslında çok iyi bir polis olabilecektir. Ama asi tavırları yüzünden polis akademisinden atılır ve bunun ardından “Ulusal Güvenlik” biriminde düşük kıdemli bir güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar.

Earl’ün, bir atışmadan sonra tacizle suçladığı kuralcı polis memuru Hank Rafferty’nin (Steve Zahn) rozeti elinden alınmış ve hapse atılmıştır. Hapisten çıktıktan sonra Hank de “Ulusal Güvenlik” biriminde çalışmak zorunda kalır. Earl aşırı coşkulu yaklaşımı yüzünden, kendini, Nash (Eric Roberts) ile muhtemel bir gizli polisin yürüttüğü karmaşık bir kaçakçılık operasyonunun izini sürerken bulur. Artık herkes Earl ve Hank’in ölmesini istemektedir; tabi önce birbirlerini öldürmezlerse...

Haberin Devamı

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Dennis Dugan
Senaryo: Jay Scherick, David Ronn
Oynayanlar: Steve Zahn, Martin Lawrence,
Colm Feore, Bill Duke, Eric Roberts, Timothy Busfield, Robinne Lee
Resmi sitesi:
http://www.sonypictures.com/movies/nationalsecurity/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!