Bekçilik sınavı cevap anahtarı yayınlandı mı? Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Bekçilik sınavı cevap anahtarı yayınlandı mı Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2019 16:18

Yurt genelinde istihdamı gerçekleştirilecek olan çarşı ve mahalle bekçisi alımına yönelik, düzenlenen yazılı sınavların ardından, adayların gözü cevap anahtarına çevrildi. Sınava yönelik netlerini hesaplamak isteyen bekçi adayları,cevap anahtarının yayınlanıp yayınlanmadığını sorguluyor. Peki, Bekçilik sınavı cevap anahtarı yayınlandı mı? Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o konuya dair bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Bekçilik sınav soruları ve sonuçları hafta gerçekleştirilen sınavın ardından araştırılmaya devam ediliyor. Sınavda işaretledikleri soruların cevaplarını merak eden adaylar, internet üzerinden detayları araştırmaya başladı. Peki, bekçilik sınav soruları ve sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Bekçilik sınavı soruları ve sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı ve Polis Akademisi resmi internet sitesi aracılığıyla adayların erişimine açılacak. Peki, bekçilik sınavı soruları ve sonuçları nasıl ve nereden görüntülenir? İşte, o konu hakkında merakla araştırılan bazı bilgiler

BEKÇİLİK SINAVI SORULARI VE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre bekçilik sınav soruları 16 Temmuz tarihinde Polis Akademisi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet siteleri üzerinden görüntülenebilecek.

Haberin Devamı

Sınav sonuçları ise 7 Ağustos tarihinde yine aynı siteler üzerinden görüntülenebilecek.

İTİRAZLAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar, sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.trinternet adresinden yayımlanmasını takip eden en geç 2 (iki) iş günü içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçlarının https://www.pa.edu.tr/, www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edildiği tarihi takip eden en geç 2 (iki) iş günü içerisinde Polis Akademisi Başkanlığına yapacaklardır.

Adaylar itiraz başvurularını, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!