Bedelli askerlik yerleri ne zaman belli olacak? 2021 bedelli askerlik yerlerinde son ayrıntılar

Güncelleme Tarihi:

Bedelli askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2021 bedelli askerlik yerlerinde son ayrıntılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2021 14:41

Bedelli askerlik başvurusu e-Devlet aracılığıyla birkaç adımda kolayca tamamlandı. Askerlik hizmetini bedelli yapmak isteyen kişiler şimdi de Milli Savunma Bakanlığı'nın, askerlik yerlerini ne zaman açıklayacağına odaklandı. Peki, bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Bedelli askerlik başvurusu 2020 yılı için son ödeme dönemini 31 Aralık 2020 tarihinde tamamladı. Milli Savunma Bakanlığı'nın e-Devlet üzerinden tamamlanan bedelli askerlik başvurusunun ardından, şimdi de celp yerlerinin ne zaman belli olacağı merak konusu oldu. İşte, konuya dair en son gelişmeler...

2020 yılı bedelli askerlik başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde sona erdi. Bedelli askerlikten yararlanacak olan kişilerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri temel eğitim yapacakları birliği 2021 yılı Ocak ayında e-devlet üzerinden öğrenebilecekler.

Henüz yeni bir duyurunun yapılmadığı bedelli askerlik sonuçları için başvuru bilgilendirmesinde "Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacaktır." İfadelerine yer verilmişti.

Haberin Devamı

Bu kapsamda ayrıntılar netleşince haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!