Bebeğini düşürüp, annesinin mezarına gömdü

Güncelleme Tarihi:

Bebeğini düşürüp, annesinin mezarına gömdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2010 17:55

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde 2 yıl önce evlilik dışı hamile kalan ve karnındaki bebek 6 aylıkken ilaç içerek düşürdükten sonra annesinin mezarına gömen G.T. gözaltına alındı. Mezardan çıkartılan cenine ait kemik parçaları, kaç aylıkken düştüğünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir kadının evlilik dışı hamile kaldıktan sonra bebeğini ilaçla düşürdüğü ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekiplerinin araştırmalarının ardından adresi tespit edilen G.T., gözaltına alındı.

Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden G.T., evlilik dışı yaşadığı ilişkiden hamile kaldığını, kürtaj olma sürecini geçirmesi nedeniyle de, ailesinden çekindiği için de böyle bir yola başvurduğunu söyledi. G.T. ilaç içerek 6 aylıkken düşmesini sağladığı cenini annesinin mezarına gömdüğünü itiraf etti.

KEMİKLER ADLİ TIP'TA

G.T.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda da, Harmandılı Mezarlığı'ndaki annenin mezarında inceleme yapılarak cenine ait kemikler bulundu. Bebeğin kaç aylıkken düşürüldüğünün belirlenmesi için kemiklerin Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği kaydedildi.

Bu arada işlemlerin ardından ‘İlaç içerek bilinçli düşük yapmak’ suçundan adliyeye sevk edilen G.T., savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!