BBP'li belde başkanının restoranı kül oldu

Güncelleme Tarihi:

BBPli belde başkanının restoranı kül oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2010 10:55

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, Büyük Birlik Partisi (BBP) Mahmutlar Belde Başkanı Sadullah Saltalı'ya ait restoran dün gece elektrik kontağından çıkan yangın sonucu yandı.

Mahmutlar Beldesi'nde Barbaros Caddesi üzerinde bulunan BBP Mahmutlar Belde Başkanı Sadullah Saltalı'ya ait ‘Marco Polo’ adlı restoranda dün gece saat 22.30 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıkan yangın, işyerinde bulunan ahşap masa ve sandalyelerin tutuşması üzerine kısa sürede büyüdü. Üst katlardaki balkon ve pencerelere de sıçrayan yangına Alanya, Oba, Kestel ve Mahmutlar belediyelerine ait 10 itfaiye aracı ile 30 itfaiye eri müdahale etti.

Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında, restoranda bulunan 3 piknik, 3 mutfak, 1 sanayi ve 3 oksijen tüpü ise itfaiyenin müdahalesiyle soğutularak dışarı alındı. Çevre sakinleri uzun süre sokakta kalırken, işyerinde yaklaşık 2 saat soğutma çalışması yapıldı.
Olası bir duruma karşı 112 Acil Servis görevlileri soğutma çalışmasının sonuna kadar olay yerinde bekledi. Yangında restoran kullanılmaz hale gelirken, restoranın üstündeki evler ve çevredeki diğer işyerleri de zarar gördü. Yerdeki cam parçalarından dolayı ayağından yaralanan Alanya Belediyesi'nde görevli bir itfaiye eri ise götürüldüğü hastanede ayakta tedavi edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!