BBP Genel Başkanı Destici'nin makam aracı kaza yaptı: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 14:18

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat'ın Reşadiye ilçesine 15 km kala kaza yaptı. 4 kişinin yaralı olduğu kazada Destici'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kaza sonrası Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre Destici, makam otomobili ile Tokat’ın Niksar ilçesine hareket halindeyken Reşediye ilçesi yakınlarında otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarpması sonucu kaza geçirdi. Destici ve araçta bulunan diğer 2 kişi ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Destici ve diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

BBP Genel Başkanı Desticinin makam aracı kaza yaptı: 4 yaralı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için gittiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı

BAKAN YERLİKAYA'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Destici'ye geçmiş olsun dileklerini sundu. Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

Tokat Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye BBP Tokat İl Başkanı Sayın Mustafa Omalar’a, aracın şoförü ve Sayın Destici’nin koruma polisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Sayın Destici tetkik ve tedavi için Tokat Devlet Hastanesine intikal etmektedir.

VALİ HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA: DESTİCİ YARIN TABURCU OLACAK

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu da hastaneye giderek Destici’yi ziyaret etti. Ziyarette Destici’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Hatipoğlu, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vali Hatipoğlu, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat İl Başkanı Mustafa Homalar ve koruma polisimizle şoförümüzün hastanemizde tetkikleri bitirildi. Genel başkanda şükürler olsun önemli bir sıkıntı yok. Yine İl Başkanı Mustafa Homalar'da da keza bir sorun yok ama müşahede amaçlı olarak bu gece misafir edilecekler. Sayın Genel Başkanımızda zedelenme var. Şoförümüzün sol bileğinde çatlak var. Onun dışında herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Tekrar Büyük Birlik Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Evet doğrudur. Bu gece misafir edeceğiz. Kendisiyle biraz önce tekrar görüştüm. Gayet iyi. Hatta normalde gitmeyi istiyordu ancak yine de biz ve doktorlar kalmasını, misafir edilmesinin daha uygun olacağını ifade ettik. Yarın inşallah kendisi taburcu olacak" dedi.

Haberin Devamı

"KAZANIN DAHA VAHİM SONUÇLAR DOĞURMAMASINA ŞÜKREDİYORUZ"

Tokat Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin son durumu hakkında BBP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Çomaklı açıklamada bulundu. Çomaklı, Destici’in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, "Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ayağında çatlak ve kafa bölgesinde yaralanmalar oluşmuştur. Araçta bulunan Sayın Genel Başkanımız ve beraberindeki heyetine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kazanın daha vahim sonuçlar doğurmamasına şükrediyoruz. Bu vesileyle Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye geçmiş olsun dileklerini ileten başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, siyasi partilerimizin genel başkanlarına, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve diğer bakanlarımıza, Tokat milletvekillerimize, Tokat Valimize, devlet erkanına, partililerimize, Alperenlerimize ve ekran başında dualarını eksik etmeyen aziz milletimize, Türk ve İslam dünyasına, Büyük Birlik Partisi camiası olarak teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız şu an müşahade altında olup doktorlarımızın son incelemeleri ve verecekleri rapor doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!