Bazı bakanlıklara atama yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2013 07:21

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret ile Milli Eğitim Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan 1'inci derece kadrolu Başmüfettişliğe Muhammed Emin Karaköse atandı.

Haberin Devamı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Kaşıkara uygun görüldü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine Ömer Faruk Terzi görevlendirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Konya Bölge Müdürlüğü'ne Atila Çetin, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne Adnan İpekdal atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliği'ne, Gümrük ve Ticaret Müfettişi Defne Gürsoy layık görüldü.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliği'ne Mustafa Canlı, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Hızır Aktaş, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Zekeriya Çınar, görevlendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!