Bayramda dakikası 9,90 YK’ye konuşma fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Bayramda dakikası 9,90 YK’ye konuşma fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2005 16:37

Doğan Telekom, Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 1-10 Kasım tarihleri arasında, Türkiye’den şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonlarına doğru arama yapmayı sağlayan AraKart International arama kartlarının tarifelerinde özel bir indirim uyguluyor. Kampanya süresince, çok sayıda ülke ve şehir indirimli tarifelerle aranabilecek.

Haberin Devamı

Bu aramalarda, dakika başına 9,90 Yeni Kuruş  yani 2 kontör ödenecek. Daha önce AraKart International arama kartı satın almış olan kullanıcılar da bu kampanyadan yararlanabilecek.

 

Dakikada 9,90 Yeni Kuruş’a uluslararası arama yapılabilecek ülkeler:

 

Almanya, ABD, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada’ daki sabit bir telefona doğru yapılacak aramalar

 

Dakikada 9,90 Yeni Kuruş’a şehirlerarası arama yapılabilecek iller:

 

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Erzurum, Muğla, Antalya, Adana, Diyarbakır, Samsun, Trabzon illeri arasında sabit bir telefona doğru yapılacak aramalar

 

Haberin Devamı

AraKart International, “AraKart” logosunun yer aldığı tüm satış noktalarından, www.arakart.com.tr adresinden veya 0212 478 0 272 numaralı 7/24 AraKart Müşteri İletişim Merkezi’nden satın alınabiliyor. Ayrıca www.arakart.com.tr’den kontör sayısı, görüşme detayları ve tarife bilgilerine de ulaşılabiliyor. Aynı adresten ya da AraKart Müşteri İletişim Merkezi’nden yeniden kontör yüklemesi yapılabiliyor veya kullanıcının farklı kartlardaki kontörleri tek bir kartta toplanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!