Batman'in bir gösteriminde daha seyircilerde silah bulundu

Güncelleme Tarihi:

Batmanin bir gösteriminde daha seyircilerde silah bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 16:25

ABD'nin Ohio eyaletindeki bir sinemada Batman filminin gösteriminde içi silah dolu çantasıyla birlikte bir kişinin yakalandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Westlake polisinden yapılan açıklamada, 37 yaşındaki Scott Smith adlı kişinin, geçen Cumartesi akşamı filmi izlemeye gelen bir polis tarafından yakalandığı belirtildi.

Smith'in çantasında Glock marka bir tabanca, iki dolu şarjör ve üç adet bıçak bulunduğu kaydedildi. Polis, Smith'in sinemada yakalandığı esnada tek başına olduğunu ve yanında başka bir bıçağın daha bulunduğunu ifade etti. Smith'in evinde yapılan aramada, çok sayıda silah ve mühimmatın bulunduğu kaydedildi.

/images/100/0x0/55ea3a3ef018fbb8f8729d07
Scott Smith'e yöneltilen suçlamalar henüz bilinmiyor.

ABD'nin Colorado eyaletinde bulunan Aurora şehrinde, silahlı bir saldırganın bir sinema salonunda Batman filminin ilk gösterimi sırasında seyircilerin üzerine ateş açması sonucu 12 kişi ölmüş, 58 kişi yaralanmıştı.

Haberin Devamı

Aurora katliamından bir hafta sonra da Maryland'de, kendisini Batman filmindeki kötü karakter Joker olarak tanıtan ve patronunu tehdit eden bir kişi gözaltına alınmış, evinde yapılan aramada silahlar bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!