Başları dertten kurtulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Başları dertten kurtulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan yıldızlar, tacizci sapık ve hırsızlar yüzünden korkulu günler geçiriyor. Internet sitelerine göre ünlülerin başına gelen olaylardan bir kaç örnek şöyle:

Sapık korkusu ile yaşıyor

Oscarlı aktris Gwyneth Paltrow, kendisine ‘‘erotik’’ mektup, e-mail, oyuncak ve dergi göndererek taciz eden Ohio'lu 51 yaşındaki pizzacıyı mahkemeye verdi. Paltrow, ‘‘Eğer, onunla aynı mekanda bulunsaydım, kesin bana tecavüz eder veya zarar verirdi’’ dedi.

Otobanda sıkıştırıldı

Sharon Stone'un otomobili, kendisini takip eden iki araç tarafından önlü arkalı sıkıştırılınca, güzel yıldız soluğu poliste aldı. Arkadaki aracın sürücüsünün elinde metal bir çubuk gören Stone, yaptığı manevralarla aracını iki otomobilin arasından kurtarmayı başardı.

Onun derdi de sibertacizci

Titanic filmiyle üne kavuşan İngiliz aktris Kate Winslet ise internette kendisini sürekli taciz eden bir sapık yüzünden sıkıntı yaşadı. Winslet'ın internet sitesine ‘‘Dina’’ ismiyle mesajlar gönderen ‘‘sibertacizci’’, sanatçıyı tecavüz etmek ve öldürmekle tehdit etti.

Duş yaparken evine girildi

Pop müziğin genç ismi Britney Spears'ın evine giren garip bir hayranı da, sanatçıyı kıskandığını anlatan mesajlar bıraktı. Spears duş yaparken evine giren sapık, yıldızın pop şarkıcısı erkek arkadaşı Justin Timberlake'i öldüreceğine ilişkin tehditlerde de bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!