Başkan şarabı kabul etmedi

Güncelleme Tarihi:

Başkan şarabı kabul etmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 11:26

RİZE’de bugün başlayacak ‘1’inci Uluslararası Tulum Müzik ve Sanat Festivali’ için kente gelen 6 ülkenin halk oyunları ekibi, Rize Belediye Başkanı AK Partili Halil Bakırcı’yı ziyaret etti. Bulgaristan ekibinin hediye ettiği şarabı gülerek alan Başkan Bakırcı, “Bana pek yaramayacak. Şarap külliyen haram” dedi ve yanındaki görevliye uzattı.

Rize ve Artvin’de 30 Haziran ile 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 1’inci Uluslararası Tulum Müzik ve Sanat Festivali Bulgaristan, Gürcistan, Romanya, Azerbaycan, Ukrayna ve KKTC’ den gelen halk oyunları ekibinin katılımı ile bugün başlayacak. Festival öncesi Rize’ye gelen yabancı ülkelerin halk oyunları ekipleri, festival organizatörleri Tekin Atacan ve Şemsi Köseoğlu ile birlikte Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti. Halk oyunları ekipleri ile sohbet eden Bakırcı, daha sonra konuklarına Rize’nin fotoğrafının basılı olduğu plaket ile organik ÇAYKUR çayı hediye etti.

ŞARABI GÖREVLİYE UZATTI

Yabancı ülke halk oyunları ekipleri de Bakırcı’ya çeşitli hediyeler sundu. Bulgaristan halk oyunları ekibinin şarap hediye ettiği Bakırcı, “Bana pek yaramayacak. Şarap külliyen haram” diyerek aldığı şişeyi yanındaki görevliye verdi.

Ekipler daha sonra toplu fotoğraf çektirerek festivalin başlayacağı Rize’nin Pazar İlçesi’ne hareket etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!