Başbakan Erdoğan'ın Kosova ziyareti ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğanın Kosova ziyareti ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 12:45

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın Kosova’ya yapacağı ziyaret bir kez daha ertelendi. 2’nci ertelenen ziyaret çerçevesinde Başbakan Erdoğan’ın 12-13 Temmuz tarihleri arasında başta Kosova Cumhurbaşkanı Fatmir Seydiu, Başbakan Haşim Thaçi yanı sıra birçok üst düzey görüşmelerde bulunması bekleniyordu.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı-TİKA tarafından onarılan Sultan Murat Hüdavendigar Türbesi, Priştine’deki Osmanlı döneminden kalma tarihi Fatih Camii, Priştine’de bir Türk işadamı tarafından yaptırılan özel bir hastanenin yanı sıra tek Türk belediye olan Mamuşa’da TİKA tarafından inşa edilen Kosova’nın en büyük lisesinin açılışını yapması bekleniyordu.
Kosova Başbakanı Haşim Thaçi’nin davetlisi olarak bağımsız Kosova’ya ilk kez gelmesi beklenen Erdoğan’ın ertelenen ziyaretiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Başbakan Erdoğan, Kosova bağımsızlık öncesi de Sultan Murat Türbesi’nin açılışı için Kosova’ya yapacağı ziyarete bir hafta kala Kosova programını ertelemişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!