Barışmak istemeyen sevgilisini vurdu

Güncelleme Tarihi:

Barışmak istemeyen sevgilisini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2009 15:11

İZMİR’in Ödemiş İlçesi’ne bağlı Birgi Beldesi’nde 49 yaşındaki Muzaffer Alcan, barışma teklifine olumsuz yanıt veren sevgilisi 45 yaşındaki Fadime Çulha'yı av tüfeğiyle yaraladı. Hastaneye kaldırılan Çulha'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi, Alcan ise gözaltına alındı.

Birgi’nin Beyazıtlar Köyü’nde dün akşam saatlerinde, evli Muzaffer Alcan, pazardan aldığı sebzelerin bulunduğu torbanın içine parçalı olarak gizlediği av tüfeğiyle uzun süredir aralarının açık olduğu sevgilisi Fadime Çulha'nın evine gitti. Barışma teklifine olumsuz yanıt alan Alcan ile Çulha arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sinirlerine hakim olamayan Muzaffer Alcan, parçalarını birleştirdiği av tüfeğiyle Fadime Çulha'yı göğsünden tek el ateş edip yaraladıktan sonra kaçtı. Çulha, silah sesini duyan komşularının çağırdığı 112 Acil ambulansıyla ağır yaralı olarak önce Ödemiş Devlet Hastanesi’ne, oradan da İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Fadime Çulha'nın henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, Muzaffer Alcan ise jandarma ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı.
Alcan'ın sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!