Barışmak istemeyen eski sevgilisini kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Barışmak istemeyen eski sevgilisini kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 11:27

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’ne bağlı Yenimuhacir Beldesi’nde kendisinden ayrılan ve barışmak istemeyen 20 yaşındaki eski sevgilisi C.G.’yi kaçırdığı öne sürülen 19 yaşındaki Seçkin Akkuş ile ona yardım eden biri kadın 2 arkadaşı tutuklandı.

Haberin Devamı

Yenimuhacir Beldesi’ndeki bir markette reyon görevlisi olan Seçkin Akkuş, bir süre önce kendisinden ayrılan C.G. ile yeniden barışmak istedi. Bunun için genç kızın çalıştığı fabrikaya giden Akkuş, iş çıkışı konuştuğu eski sevgilisinin barışma isteğini kabul etmemesine kızarak arkadaşlarıyla geldiği otomobile zorla bindirerek kaçırdı. Çevredekilerin ihbarıyla harekete gelen Keşan İlçe Jandarma ekipleri, C.G.’nin İpsala İlçesi’ne bağlı Aliço Pehlivan Köyü’ndeki bir eve götürüldüğünü tespit edildi.

Eve operasyon yapan jandarma ekipleri, Seçkin Akkuş’u gözaltına aldı. Arkadaşları Arslan ve Yüksek ise Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’ne bağlı Şahin Köyü’ndeki evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Kaçırılan C.G. ailesine teslim edilirken, Seçkin Akkuş, Canan Arslan ve Yavuz Yüksel jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Akkuş ifadesinde eski sevgilisi C.G.’yi barışma istediğini kabul etmediği için kaçırdığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!