Barış'ın baçucunda Beşiktaş forması

Güncelleme Tarihi:

Barışın baçucunda Beşiktaş forması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 09:55

Barış'ın durumunun kritik olduğu açıklanınca Beşiktaş Derneği'nin öncülüğünde yaklaşık 300 kişilik bir grup hastaneye gelerek Beşiktaş formasını göz yaşlarına boğulan Nermin Akarsu'ya verdiler

Haberin Devamı

Bu arada Barış Akarsu’nun durumunun kritik olduğunun açıklanmasından 6 saat sonra Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin öncülüğünde yaklaşık 300 kişilik bir grup Özel Bodrum Hastanesi’ne geldi. Alkışlar eşliğinde ‘Barış Sen Bizim Canımızsın’, ‘Barış Akarsu Sen Çok Yaşa’, ‘Barış Akarsu Duysun Bizi, Kanadıyla Uçursun Bizi’ sloganları atan taraftarlar adına Ramazan Aydınlı, arkasında Barış yazan Beşiktaş formasını sanatçının kız kardeşi Nermin Akarsu’ya armağan etti. Aydınlı, Nermin Akarsu'dan formayı Barış'ın başucuna koymasını istedi. Formayı gözyaşları içerisinde alan Nermin Akarsu da formayı öptükten sonra yoğun bakıma götürerek Beşiktaşlı olan kardeşi Barış Akarsu’nun baş ucuna koydu.

Aydınlı, “Büyük bir Beşiktaş taraftarı olan Barış için derneğimizin internet adresine ona sahip çıkmamız için mesajlar yağıyordu. Barış'a sesimizi duyurmak, tüm Beşiktaşlılar yanında olduğunu iletmek için buraya geldik ve formamızı armağan ettik. Barış’ın bu formayı giyerek hastaneden çıkmasını aramıza dönmesini istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!