Barış Pınarı 4. yılında

Güncelleme Tarihi:

Barış Pınarı 4. yılında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2023 07:00

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı'nın 4'üncü yılı nedeniyle, operasyonda şehit olan askerleri andı.

Haberin Devamı

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "4 yıl önce bugün başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile kahraman Mehmetçik, PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine büyük bir darbe indirdi. Terör koridoru hayali kuran teröristleri hendeklere gömen kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi selamlıyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kahraman gazilerimize de sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz" denildi.

Barış Pınarı 4. yılında

Bakanlığın paylaşımında operasyonda çekilen görüntüler de yer aldı.

Barış Pınarı 4. yılında

Haberin Devamı

MERSİN’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit-2 Harekatı Şehit Abdulkadir Güler Operasyonu’nda PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke (29) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Teke kurtarılamayak şehit oldu. Şehidin acı haberi, Mersin'in Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki evine ulaştırıldı. Yetkililer evlatlarının şehit  olduğu haberini annesi Züleyha Mutlu’ya ve Silifke ilçesindeki babası Davut Teke’ye ilettiler. Şehidin annesinin evinin önüne Türk bayrakları asıldı. Bekar olan şehit Mehmet Emre Teke, bugün defnedilecek. 

Barış Pınarı 4. yılında

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!