Bari bunu yapmayın

Güncelleme Tarihi:

Bari bunu yapmayın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 00:00

İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Kadıköy'de son günlerde trafik çilesi yaşanıyor. Akşam saatlerine doğru daha da artan trafik yoğunluğu vatandaşlara yaklaşan bayram öncesinde zor anlar yaşatıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bayramda Kartal-Kadıköy metrosunu hizmete açmaya hazırlandığı bu günlerde otobüs, dolmuş ya da kendi araçlarıyla Kadıköy'e gitmeye kalkışan İstanbulluları E-5'ten ayrılıp Kadıköy yönüne döndüklerinde kötü bir sürpriz karşılıyor.

Numune Hastanesi önünde başlayan trafik Kadıköy Rıhtımı'na kadar tampon tampona bir saate yakın bir süre devam ediyor.

Öte yandan trafiğin bu derece yoğun yaşanmasında rıhtıma yönelen dolmuşlar da büyük rol oynuyor. Haydarpaşa'dan sonra normal olarak alışveriş merkezi yönündeki normal güzergahlarını takip etmeyen dolmuşlar Kadıköy meydanına inen son trafik ışıklarından önce vatandaşların şaşkın bakışları arasında  ters yola girerek rıhtımdaki dolmuş duraklarına ulaşmaya çalışınca trafik daha da içinden çıkılmaz bir hale dönüşüyor.  Vatandaşlar 'Kartal-Kadıköy metroyla 32 dakikaya düşecekken neden Numune'den Kadıköy'e bir saatte iniyoruz' şeklinde tepkisini ortaya koydu. Konuyla ilgili yetkililerden bir açıklama bekleniyor.

Bari bunu yapmayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!