Banka önüne bırakılan çanta panik yarattı

Güncelleme Tarihi:

Banka önüne bırakılan çanta panik yarattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 12:03

GİRESUN’da bir bankanın önüne bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanlarının fünye ile patlattığı çantadan tespih, şarj aleti, mendil ve krem çıktı.

Sokak üzerinde bulunan İş Bankası’nın güvenlik görevlisi bankaya girerken duvar dibine bırakılan bir çanta gördü. Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Sokak giriş ve çıkışlarına şerit çeken polis, yaya ve araç geçişine izin vermedi. Giresun’da bulunan 2 bomba imha uzmanından birinin tayin olması diğerinin de izinde olması nedeniyle uzman ekip için en yakın il olan Ordu’dan yardım istendi.

Yaklaşık 50 dakika sonra 3 bankanın ve bir otelin bulunduğu sokağa gelen ekipler, özel kıyafetlerini giyerek çantayı kontrol etti. Şüpheli çantanın yakınına robot ile fünye yerleştiren ekip daha sonra çantayı patlattı. İçinden cep telefonu şarj aleti,tespih, mendil ve krem çıkan çanta ekipler tarafından incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken sokak araç ve yaya trafiğine açıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!