Banka hesaplarını kapatsınlar, PKK bir günde biter

Güncelleme Tarihi:

Banka hesaplarını kapatsınlar, PKK bir günde biter
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2011 00:00

İran Ankara Büyükelçisi Bahman Hüseyinpur, Usame bin Ladin’in öldürülmesini “bir ABD projesi” olarak değerlendirirken, “Bu projeyi kendileri başlattı, yine kendileri bitirdi” dedi.

PKK’yı Batı’nın ve siyonistlerin beslediğini öne süren Hüseyinpur, “Banka hesaplarını kapatsınlar PKK ve PJAK bir günde biter” diye konuştu. Gazetecilerle yemekte buluşan Hüseyinpur şu değerlendirmeleri yaptı:

- Bin Ladin bir projeydi. Bu projeyi kendileri başlattı ve yine kendileri bitirdi. Amerikan basın yayın organları bu haberi öyle bir şekilde veriyor ki, sanırsınız Hitler’in öldürülmesi kadar önemli bir olay yaşanmış. Bin Ladin’i bahane ederek Afganistan’a girmedi mi Amerika? Şimdi o bahane kalmadı. O zaman Afganistan’dan çıksın. Ama yapamazlar. Çünkü komünizmin çöküşünden sonra İslam düşmanlığı projesini devreye soktular. Bin Ladin’i yarattılar. Baktılar ki bazı gelişmeler çıkarlarına zarar veriryor, Bin Ladin’i bitirdiler. Ancak bu proje hâlâ var ve gizli tutuluyor.

- Türkiye ile güvenlik alanında işbirliğimiz çok güçlü. Teröre karşı her zaman işbirliği içindeyiz. PKK’yı kim besliyor, kimler destekliyor? Batı’nın kalbinde oturanlar, siyonistler destekliyor. Banka hesaplarını kapatsınlar, PKK ve (İran’da faaliyet gösteren kolu) PJAK bir günde biter.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!