Balıktan dönerken kamyon altında can verdi

Güncelleme Tarihi:

Balıktan dönerken kamyon altında can verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2011 14:07

Sapanca Gölü’nde balık tuttuktan sonra bisikletiyle Adapazarı kent merkezindeki evine dönen 37 yaşındaki Fatih Ustael, kamyon altında kalarak can verdi. Kaza sonrasında polis inceleme yaparken, koşarak kaza yerine gelen kayınbiraderi, yerdeki cesedin eniştesine ait olduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

Kaza dün saat 19.30 sıralarında Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana gedi. Sapanca Gölü’nde oltayla balık tuttuktan sonra bisikletiyle evine dönen Fatih Ustael’e, Ercan Y. yönetimindeki 54 ZN 601 plakalı kamyon çarptı. Kamyonun altında bir süre sürüklenen Fatih Ustael olay yerinde can verdi.

Polis kaza yerinde inceleme yaparken, daha sonra kayınbiraderi olduğu öğrenilen bir genç, koşarak olay yerine geldi. Yerde üzeri gazete kağıdı ile kapalı olan cesedin eniştesine ait olduğunu gören genç, sinir krizi geçirdi. Polisler tarafından güçlükle sakinleştirilen genç, daha sonra olay yerine gelen babasına "Ölen eniştemmiş baba" diye bağırdı.

Olay yerinde toplanan kaza kurbanının yakınları kamyon şöförüne tepki gösterdi. Polis kamyon şoförü Ercan Y.’yi gözaltına aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!