Balıkesir'de eski nişanlı dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde eski nişanlı dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2011 09:23

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde, bugün akşam medyana gelen olayda. Bursa’nın Karacabey ilçesinde öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Hasan Aydın’ın tabancasından çıkan kurşunlar, Erdek İlçesi’nde öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Funda Akbaş ile nişanlısı olan Gıda Mühendisi 27 yaşındaki Murat Ekinci’nin ölümüne neden oldu. Cinayet sonrası polise teslim olan katil zanlısının öldürdüğü Funda Akbaş’ın eski nişanlısı olduğu ortaya çıktı.

Bandırma’da bu akşam eski nişanlı dehşeti yaşandı. Balıkesir’e bağlı Erdek ilçesinde öğretmenlik yapan Funda Akbaş, Gönen İlçesi’ndeki bir salça fabrikasında Gıda Mühedndisi olarak çalışan ve bugün ziyaretine gelen nişanlısı Murat Ekinci ile Kayacık Mahallesi’ndeki TOKİ evlerine gitmek istedi. Evinin önünde otomobilden inen çift, kendisini takip eden Karacabey İlçesi’nde öğretmenlik yapan Hasan Aydın'ın silahlı saldırısına uğradı. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Murat Ekinci olay yerinde, Funda Akbaş ise hastaneye getirilirken ambulansta hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası silahıyla teslim olan katil zanlısının Funda Akbaş’ın eski sevgilisi olduğu, kıskançlık yüzünden elini kana buladığını söylediği öğrenildi.

Cinayetle ilgili soruşturmaya Bandırma Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!