Balet İbo

Güncelleme Tarihi:

Balet İbo
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2008 00:00

İbrahim Tatlıses, hayatının ilk bale tecrübesini canlı yayında yaşadı.

Haberin Devamı

İBO'NUN BALE FOTOĞRAFLARI

Önceki akşam "Gülben Ergen'le Sürpriz" programına konuk olan İbrahim Tatlıses, hayatının ilk bale tecrübesini canlı yayında yaşadı. Ünlü türkücü, Ebru Akel'in hocalığında temel bale figürlerini yapmaya çalıştı.
Akel'in zor görevi

Balet İbo

Gülben Ergen, programının bu haftaki bölümünde İbrahim Tatlıses, Ebru Akel, Gürgen Öz ve Tülin Şahin'i ağırladı. Programın bir bölümünde konuklarına birkaç kart uzatan ve onlardan kartlarda yazılı görevleri yerine getirmelerini isteyen Ergen'in bir de sürprizi vardı. Eski balerinlerden Akel'in kartında, "Mmasada yer alan bıyıklı erkeğe temel bale hareketlerinden öğret ve tekrarlat" yazıyordu.
Canlı yayında ter döktü
Bunun üzerine Akel, masanın tek bıyıklı erkeği olan Tatlıses'i yanına alarak sahneye çıktı. Onun gösterdiği hareketleri yapmaya çalışan türkücünün bu ilginç canlı yayın sınavı stüdyodakileri kahkahaya boğdu. Tatlıses'i programda bir başka sürpriz daha bekliyordu. Eğlenmek için Ergen'in konuklarla birlikteklip çektiği dakikalarda Aydemir Akbaş'ın stüdyoya girmesi, eski dostu Tatlıses'i şaşkına çevirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!