Bakım çalışması

Güncelleme Tarihi:

Bakım çalışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2001 00:00


Veli KARAHAN
Haberin Devamı

KARAYOLUNUN yapım ve bakımı ile görevli bütün kuruluşlar, karayollarının trafik güvenliğini bozmayacak şekilde çalışmalarını devam ettirmelidirler.

Çeşitli kişi kurum ve kuruluşlar karayolu kenarında yapacakları herhangi bir tesis için yolun yapım ve bakımı ile görevli kuruluşlardan izin almak zorundadırlar. Çalışmaları sırasında gerekli önlemleri alarak trafiğin devamlılığını ve güvenini bozmayacak şekilde çalışmalarını devam ettirmelidirler. Zorunlu nedenlerle meydana gelen arıza engel ve benzeri durumları en kısa zamanda ortadan kaldırarak karayolunu kullananlara ve araçlara zarar vermeyecek duruma getirmelidirler.

TÜNELLERE AYDINLATMA

Şehir içi karayolu kenarında çeşitli tesislerin yapımı süresince kaldırımlarda, tünellerde aydınlatma yapılarak güvenli geçiş sağlanması gerekmektedir.

Karayolunun yapım ve bakımı ili ilgili görevli bütün kuruluşlar trafik güvenliğini sağlamak zorundadırlar. Kurum ve kuruluşlar karayolu kenarında yapacakları herhangi bir tesis için görevli tesisten izin almalıdırlar. Gerekli önlemleri alıp trafik akışını ve güvenini bozmayacak şekilde görevlerini devam ettirmelidirler.

Haberin Devamı

Veli Karahan/Antalya Bölge Trafik Şube Müdürü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!