Bakıcısının kolunu yedi

Güncelleme Tarihi:

Bakıcısının kolunu yedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

İngiltere'nin en cesur adamı ilan edilen sirk işçisi Nigel Wesson'ın kolunu, ‘‘Rajah’’ adlı 160 kiloluk Bengal kaplanı, kopararak yedi. Hayvan bakıcısı İngiliz, ‘‘Rajah kolumu yem yer gibi ses çıkartarak katur kutur yedi. Günümü berbat etti' dedi. Hayatında bundan daha büyük bir acı tatmadığını söyleyen 38 yaşındaki bakıcı, kaplanla macerasını şöyle anlattı:

‘‘İkimiz arasında bir çekişme yoktu. O kadar aniden oldu ki, ne olduğunu düşünecek vaktim olmadı. Bir çatır çutur ses duydum. Bir baktım ki kolum kaplanın ağzında. Kolumu kurtarmak istedim. O kafese doğru çekti. Kolum koptuğunda bir gürültü oldu. Acı tarif edilir gibi değildi. Dişlerini göğsüme geçirmesinden korktum. Yardımıma koşulmasa kaybettiğim kandan öleceğimi biliyordum. Saldırı doğal şeylerden biriydi. Kaplana bir kötülük yapılsın istemiyorum. Rajah vahşi bir hayvan ve kafeste tutuluyor. Kendisine doğal geleni yaptı.’’

Rajah'a bir kötülük yapılmamasını isteyen Nigel Wesson, kaplanların muhteşem yaratıklar olduğunu söyledi. Bu arada haberi manşetten veren yüksek tirajlı İngiliz bulvar gazeteleri, azgın kaplanın seks düşkünü olduğunu ortaya attılar ve 4 yaşındaki dişi arkadaşı Ceta ile fotoğrafını yayınladılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!