Bakan Yıldırım'dan Youtube açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yıldırımdan Youtube açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2010 12:07

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ilköğretim ve liseler arası kompozisyon, şiir, resim ve fotoğraf dallarında düzenlenen "Denizin Sesi" yarışmasının ödül törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım Youtebe açıklaması yaptı ve "Hukukun izlenmesinden başka hiçbir yolun geçerli olmadığını gördüler zannediyorum. Bundan sonraki aşama, yargı kararı yerine getirildiğine göre, mahkemeye müracaat edip tamamen bu filtrelemenin ortadan kaldırılması aşamasıdır.Gördüğünüz gibi herkes yasalara uyunca hiçbir sorun çıkmıyor" dedi.

Haberin Devamı

BAKAN YILDIRIM

Dallarında birincilik kazanan yarışmacılara ödüllerini veren Bakan Yıldırım, denizlerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Türkiye'de kıyıların uzunluğunun kara uzunluğundan daha fazla olduğuna dikkat çeken Yıldırım," Biz Türk denizciliğini geliştirmeye çalışırken, denizcilik tarihimizi gelecek kuşaklara tanıtacak kültürel faaliyetlerde düzenliyoruz." diye konuştu.

YENİ PROJEMİZİ BAŞBAKAN AÇIKLAYACAK

Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Bakan Yıldırım, bu projenin kısa süre içinde Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı bir toplantı ile kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

YOUTUBE YASAĞI

Bakan Yıldırım, ödül töreni çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Geçtiğimiz günlerde bir şirketin, Youtube'un yasaklanmasına neden olan içerikleri kaldırdığı ve bu yüzden artık yasaklanmaya neden olacak bir durumun olmadığını söylediler.Bakanlığın bilgisi dahilinde bu sürecin gerçekleştirildiği belirtildi. Siz neler söylecek siniz?" sorusu üzerine Yıldırım, bahsedilen konunun bilgileri dahilinde geliştiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yıldırım, Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu ve bu nedenle herkesin hukuka saygı göstermesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Nihayet bu paylaşım sitesinin yöneticileri de bu yönde hareket etmeye karar verdiler. Hukukun izlenmesinden başka hiçbir yolun geçerli olmadığını gördüler zannediyorum. Bundan sonraki aşama, yargı kararı yerine getirildiğine göre, mahkemeye müracaat edip tamamen bu filtrelemenin ortadan kaldırılması aşamasıdır. Gördüğünüz gibi herkes yasalara uyunca hiçbir sorun çıkmıyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!