Bakan Yıldırım Kubat'la türkü söyledi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yıldırım Kubatla türkü söyledi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 14, 2011 11:56

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sanatçı Kubat’la düet yaptı. Aşık Veysel’in ’Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü seslendiren Bakan Yıldırım’ı kutlayan Kubat, "İşte Ulaştırma Bakanı böyle olmalı" dedi.

Haberin Devamı

KUBAT'LA DÃœET YAPTILAR / FOTO GALERÄ°

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93’ncü yıldönümü nedeni ile 13 Şubat Spor Salonu’nda düzenlenen konsere katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ’Erzincan seninle gurur duyuyor’ sloganıyla karşılandı.

Konseri, UlaÅŸtırma Bakanı Binali Yıldırım, eÅŸi Semiha Yıldırım, Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Erzincan Belediye BaÅŸkanı AK Partili Yüksel Çakır, UlaÅŸtırma Bakanlığı MüsteÅŸarı Habip Soluk, MüsteÅŸar Yardımcısı Talat Aydın, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman , DHMÄ° Genel Müdürü Orhan Birdal, çok sayıda davetli ve çok sayıda kiÅŸi izledi.Â

Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Kubat, türküleriyle salondakileri coşturdu. Aşık Veysel’in ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü söyleyen Kubat, bakan Yıldırım’ın yanına giderek türküyü birlikte okumayı teklif etti. Bakan Yıldırım da Kubat’ı kırmayarak türküyü birlikte söyledi. Kubat bunun üzerine geceye katılanlardan bakan için alkış istedi.

Bakan Binali Yıldırım, geceyi hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, "Türkiye’nin, dünyanın her yerinde yaşayan, yüreği Erzincan için çarpan hemşehrilerimize buradan selam gönderiyoruz. Bir acı haber aldığında bir Erzincan türküsü ile hüzünlendiğimizde Aşık Daimi’den Ali Ekber Çiçek’ten bir yanık türkü duyduğumuzda 24 plaka bir araç gördüğümüzde, göğsünde bir yürek gibi taşıdığı Erzincan sevdası yeniden depreşen bütün hemşehrilerimin bu kurtuluş gününü kutluyorum" dedi.

Gece, sevilen sanatçı Bengü’nün seslendirdiği şarkılarla devam eti. Salonu dolduran davetliler, Bengü’nün şarkılarına eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!