Bakan Yıldırım açılışta düştü

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yıldırım açılışta düştü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2006 13:12

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan’ın Tercan İlçesi'ne bağlı Altunkent Beldesi'nde açılışını yaptığı halı sahada futbol oynadı. Sarı kırmızı renklerdeki formasıyla dikkat çeken Bakan Yıldırım, topla buluştuğu ilk anda dengesini kaybedip yere düştü.

Haberin Devamı

Bakan Yıldırım, AKP’li Erzincan Milletvekili Talip Kaban’ın hakemlik yaptığı maçta 5 dakika oynayabildi.
Erzincan’da açılış ve incelemelerini sürdüren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Tercan'ın Çadırkaya Beldesi'nde yapımı süren 5 kilometrelik asfalt çalışmasını denetledi. Zift ve mıcır dökülen yolda silindire binerek bir süre çalışma yapan Bakan Yıldırım’a AKP Erzincan Milletvekilleri Tevhit Karakaya ve Talip Kaban da eşlik etti.

Beraberindekilerle birlikte Tercan'a bağlı Mercan Beldesi’ne geçen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Tercan, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerinin yanı sıra, Mercan, Çadırkaya ve Altunkent Beldeleri'ne, Ulaştırma Bakanlığı tarafından alınan çöp aracı, damperli kamyon ve ambulansların anahtarlarını ilçe ve belde belediye başkanlarına teslim etti.
Mercan Belediyesi tarafından 50 bin YTL’ye mal edilen Necip Fazıl Kısakürek Çok Amaçlı Salonu'nun açılışına katılan Bakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her tarafından 2 katrilyon bütçe ile KÖYDES projesinin hızla yürüdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Bakan Yıldırım, “Köylerimizde ham yollar stabilize, bu yollar asfalt yapılarak alt yapı standartları yükseliyor. Ayrıca içme suyu olmayan köylerimiz, sadece köye su getirme değil, tüm evlere şebeke suyu verilmesi şeklinde programa alındı. Biz göreve geldiğimizde bir ayda yurt çapında ki 4 bin PTT hizmet şubesine uğrayan vatandaşımızın sayısı 2 milyondu. Şimdi 16 milyon. İşte halka hizmet bu. Hizmeti halkın ayağına götürmek bu. İşte AKP farkı bu” diye konuştu.

ÖNCE AÇTI SONRA OYNADI

Bakan Yıldırım, daha sonra Tercan İlçesi'ne bağlı Altunkent Beldesi'nde belediye tarafından yaptırılan halı sahanın açılış kurdelesini kesti. Bir süre topla ısınma hareketleri yapan Bakan Yıldırım, daha sonra AKP Milletvekili Talip Kaban’ın hakemlik yaptığı maçta oynadı. Topla ilk buluştuğu anda dengesini kaybedip yere düşen Bakan Yıldırım, 5 dakika sonra oyundan çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!