Bakan Yerlikaya paylaştı: İki aile daha evlatlarına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2023 14:13

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan 2 ailenin, terör örgütünden kaçıp teslim olan çocuklarına kavuştuğunu açıkladı. Ayrıca Bakan Yerlikaya, Diyarbakır Annelerinin başlattığı Evlat nöbetleriyle bugüne kadar 45 terör örgütü mensubunun ikna edilerek teslim olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Diyarbakır Annelerinin cesaretleri, ferasetleri, dimdik duruşlarıyla sağır ve kör olmayan tüm kalplere örnektir. Onların yüreği Diyarbakır Surları kadar güçlüdür.”

Ve son 2 günde, iki anne daha evlatlarına kavuştu.

Evlat nöbetinin 1446. günü, N.K. isimli terör örgütü mensubu ikna çalışmaları sonrası Habur Kara Hudut Kapısı’ndan teslim oldu. Annesi ve ailesiyle kavuştu.

Evlat nöbetinin 1447. günü ise F.U. isimli terör örgütü mensubu Şanlıurfa Akçakale Sınır Kapısından teslim olarak annesi ve ailesiyle buluştu.

SAYI 45'E YÜKSELDİ

Diyarbakır Annelerinin 3 Eylül 2019’da başlattığı Evlat nöbetleriyle bugüne kadar 45 terör örgütü mensubu ikna edilerek teslim oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kahraman ordumuz, kahraman güvenlik güçlerimiz, devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla beraber terörün başını ezeceğiz.

Haberin Devamı

Bakan Yerlikaya paylaştı: İki aile daha evlatlarına kavuştu

BAKMADAN GEÇME!