Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasında

Güncelleme Tarihi:

Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2024 07:00

Telekonferansla yurtiçinde ve sınır ötesinde görev yapan birlik komutanlarına seslenen Milli Savunma Bakanı Güler, “Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir. Sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile Şanlıurfa’ya gitti. Bakan Güler, bayramlaşma programının ardından 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda gerçekleştirilen telekonferansa katıldı. Yurtiçinde ve sınır ötesinde görev yapan birlik komutanlarına seslenen Güler, özetle şunları söyledi:

AYAK BASMADIĞIMIZ YER KALMAYACAK

“Yurtiçinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir. Bunda bütün pay, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizle birlikte kahraman Mehmetçiklerimize aittir. Şu ana kadar büyük bir başarıyla sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi ve genişletilmesi, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız. Kahraman ordumuzun son bir asrın en kapsamlı, en yoğun ve en etkili faaliyetlerini gerçekleştirdiği bu hassas dönemde, terörle mücadele ile birlikte hudutlarımızı da personel sayısı ve teknolojik bakımından en yoğun tedbirlerle sağlıyoruz.

Haberin Devamı

Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasında

MAVİ VE GÖK VATANIMIZDA

Mavi ve Gök Vatanımızda hak ve menfaatlerimizin korunmasına yönelik faaliyetlerimizi de başarıyla sürdürüyoruz. Bu faaliyetlerimizle eşzamanlı olarak; karada, denizde ve havada bugüne kadarki en kapsamlı tatbikatları icra ediyor, her geçen gün yenilerini envantere kazandırdığımız yerli, milli ve modern savunma sanayi ürünü silah sistemleriyle, şanlı ordumuzun imkân ve kabiliyetlerini sürekli geliştiriyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!